JAVIER FLORES


Exposicions individuals a:
Exposicions individuals, la instal·lació Ad vitam per a la Fundació Rafael Botí de Còrdova el 2004, D De l'objecte al llenguatge per al Museu de Càceres el 2009, Trampas del lenguaje a la Galería Arte 21 el 2010, Paraíso perdido a la Casa de la Cultura destacar. de Doña Mencía el 2020, Dibuixant la tardor a l'aire al Festival Flora 2021 al Museu Arqueològic de Còrdova.

  • Ha mostrat les seves actuacions al certamen Cosmopoética (Còrdova), La Casa Encendida (Madrid), ArteSantander, El Vuelo de Hypnos (Villa Romana de Almedinilla), Nemo Art Festival (Priego), Art Sur (La Victoria) i Centro de las Artes de Sevilla o el Museu Vostell Malpartida, entre altres llocs.
  • Ha participat en exposicions col·lectives al Parlament d'Andalusia (1995), Gires a les sales de la Junta d'Extremadura (2004) o Premis Àngel al MUVIM de València (2004), La resta. Superflu i utòpic a Puertanueva Córdoba (2009), Lo impossible, lo inalcanzable al Palacio de Viana de Córdoba (2014), El Reverso Incorporial a la vil·la romana del Ruedo (2015), Cum Pictura Poesis al Museu d'Art Contemporani de Badajoz MEIAC , ARCOmadrid (2017), Territori del Sud a la Fundació Valentín de Madariaga de Sevilla (2018), Caps Voladors al Museu de Cadis (2018) o Seguim caminant al GC Art Space de Linares.
  • Té obres en col·leccions públiques com la Fundació Rafael Botí, el Parlament d'Andalusia, la Conselleria de Cultura, Valdelarte a Huelva, la Col·lecció Fin de Siglo a Polònia, i col·leccions privades a Nova Orleans, París, Bombai (Índia), Lusteau. (Àustria) o Lisboa, Madrid i Còrdova.
  • Entre la seva bibliografia, destaquen textos de Juan Manuel Bonet, Michel Hubert Lépicouché, Joaquín Araujo, Maruja Torres, Margarita de Aizpuru, Ángel Luis Pérez Villén o Óscar Fernández, entre d'altres; i els documentals produïts per Libre Producciones per a Canal Extremadura i Encuentros Canal Sur a Andalucía TV.
Javier Flores

El Claustre Art Gallery.
Your Gallery

© Copyright 2023 El Claustre Art Gallery - All Rights Reserved